Üdvözöljük a

Piacbővítésben és kapcsolatépítésben közreműködik a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Piacbővítésben és kapcsolatépítésben közreműködik a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Szerző: Czirbik Milán | 2017. június 20.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Európai Unió COSME Programja által finanszírozott EAGLE 2 projekt keretében – brit, olasz, görög, belga és litván partnerekkel együttműködésben és vállalkozók részvételével – európai üzleti utat szervezett Tajvanba (Taipei-be) 2017. június 21-24. időszakban.

Az utazás célja, hogy bemutatkozhassanak a vállalkozások a viszonteladóknak, felvásárlóknak, értékesítőknek és a különböző vállalkozásfejlesztési szervezeteknek. Az üzleti delegációban élelmiszeripari, italgyártó és csomagolástechnikai vállalkozások vesznek részt.

 

Taipei-ben az előre leszervezett üzleti találkozókon és programokon a delegáció részeként öt magyar vállalkozás képviseli hazánkat. A kiutazó delegáció tagjai látogatást tesznek többek között az olyan jelentőségteljes kiállításokon, mint a FOOD TAIPEI, vagyis a Taipei Nemzetközi Élelmiszer Show-n, de szerepel a programban a TAIPEI PACK, a Taipei Nemzetközi Csomagolástechnikai, valamint a Taiwan HORECA, a Taiwan Nemzetközi Hotel, Étterem és Catering bemutató is.