Üdvözöljük a

Újra lehet jelentkezni a PLATO projekt vállalkozói szakmai napjaira!

honlapján!

-

Újra lehet jelentkezni a PLATO projekt vállalkozói szakmai napjaira!

Szerző: Czirbik Milán | 2018. március 9.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Enterprise Europe Network program keretében PLATO vállalkozói szakmai napokat szervez mikro- kis és középvállalkozások tulajdonosai/vezetői számára. A szakmai napok keretében végzett közös munka biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés, az üzleti fejlődés és kapcsolatépítés eredményességét.

A projektben nyolc, egynapos rendezvényre kerül sor, Debrecenben a következő témakörökben:

  • Önismeret, emberismeret, egyéni preferenciák az MBTI modell segítségével
  • Stabilitásmenedzsment
  • Változásmenedzsment
  • Energiamenedzsment
  • Eredményes kommunikáció nehéz helyzetekben
  • Stratégiai gondolkodás fejlesztése
  • Szituatív tárgyalástechnikák

A szakmai napok tervezett időpontjait és témaköreit a mellékelt táblázatban találják.

 

A Plato KKV csoport támogatásában szerepet vállal ún. „keresztapa cégként”a TEVA Gyógyszergyár Zrt. és a K&H Bank Zrt., mely cégek egy-egy szakemberük – LEAN és pénzügyi – révén kívánják a résztvevő kisvállalkozások ismereteit és ezáltal versenyképességét fejleszteni.

 

A projektben történő részvétel – az Enterprise Europe Network program támogatásának köszönhetően – egy csekély részvételi díjhoz (30.000,- Ft + ÁFA) kötött. A rendezvény-sorozaton történő részvétel feltétele a teljes részvételi díj befizetése.

 

Kérjük, hogy a csatolt jelentkezési lapot szíveskedjenek 2018. március 20-ig a kiss.andras@hbkik.hu e-mail címre, vagy az 52/500-720 fax számra visszaküldeni.

A jelentkezések elfogadása a beérkezések időrendi sorrendjében történik! Az elfogadott jelentkezésekről visszaigazolást küldünk. Kérjük, hogy a jelentkezéseknél szíveskedjenek figyelembe venni,hogy a teljes rendezvény-sorozaton történő részvétel az Önök és vállalkozásuk szempontjából is a leghasznosabb.

 

Bővebb inormáció a szakmai napok tervezett időpontjairól és témaköreiről, valamint a jelentkezési lap mellékletben található.