Üdvözöljük a

Vámügyi szakértői hatósági képzést indít a Magyar Vámügyi Szövetség

honlapján!

-

Vámügyi szakértői hatósági képzést indít a Magyar Vámügyi Szövetség

Szerző: Czirbik Milán | 2017. december 13.

A Magyar Vámügyi Szövetség a Nemzetgazdasági Minisztérium NGM/37237/2017. számú határozatával az országban elsőként került vámügyi szakértői hatósági vizsgára felkészítő képzés szervezésére és lebonyolítására jogosult képző szervként VJSZ-112017. nyilvántartási számon nyilvántartásba vételre 2017. november 28-i hatállyal.

A szakmai programjuk mindenben megfelel a vámjogi szakértői hatósági képzésről és hatósági vizsgáról szóló 40/2016. (XI. 17.) NGM rendeletben foglalt követelményeknek.

 

A Szövetség felhívja a figyelmet, hogy a Magyar Vámügyi Szövetség és a Corvinus Egyetem együttműködésével létrehozott „Vámlogisztika” posztgraduális képzést a Nemzetgazdasági Minisztérium NGM/35128/2017. határozatával szintén jóváhagyta a vámügyi szakértői hatósági vizsgára való felkészítő képzésként, így a szövetség oktatási kínálatában lehetőség van a vizsgára való felkészülést a vámlogisztika egyetemi képzés választásával is teljesíteni, várhatóan 2018. második félévétől. Az egyetemi képzésre vonatkozó információkról külön tájékoztató kerül kiadásra.

 

A képzéssel kapcsolatos további információ az alábbiakban mellékelt felhívásban található.