2020.március

17márc(márc 17)00:0020(márc 20)00:00Expocomfort Kiállítás & Konferencia és Biomassza Innovációs Exponemzetközi kiállítás Milánóban

Milánó

Rendezvény részletek

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara a Promos Itáliával együttműködésben kereskedelmi delegációt szervez Magyarországról az „ Expocomfort Kiállítás és Konferencia (MCE) és Biomassza Innovációs Expo (BIE)” nemzetközi kiállításra (Milánó, 2020. Március 17-20.).

Ez lesz a „MCE” kiállítás 42-edik kiadása, amely azokat a vállalatokat célozza meg, akik polgári és ipari létesítmények tervezésére és üzemeltetésére specializálódtak (fűtés, légkondicionálás, vízvezeték- és egyéb csőhálózatok, fürdőszobakiegészítők, csaptelepek), akiknek ez egy kiváló globális üzleti platform.
További részleteket a mellékelt angol nyelvű katalógusban, illetve az alábbi honlapon talál: www.mcexpocomfort.it.

A “BIE” rendezvény az MCE-vel egyidejűleg inkább a technológiai innovációra és a megújuló energiára összpontosít. Bemutatják az épületgépészet rendszereit, termékeit és alkatrészeit egészen a pellettel és a biomasszával való fűtésig.
További részleteket az alábbi honlapon talál: www.bie-expo.it.

Olyan cégek jelentkezését várjuk, akiknek telephelye Magyarországon található és érdeklődnek a fent említett szektorok vásárai iránt.

A kiválasztott résztvevőknek a következő szolgáltatásokat biztosítják a szervezők:

– repülőtér – szálloda – repülőtéri transzfer
– 2 éjszaka és reggeli egy milánói szállodában
– napi transzfer a szálloda és a vásár között
– belépés az expókra
– belépés az expók VIP területére valamint ebédek
– egyéni tolmácsolási szolgáltatás (kérésre elérhető)

A jelentkezőknek garantálni kell 2 napos jelenlétet a vásáron, de eldönthetik, hogy március 17-18-án vagy március 19-20-án jönnek.

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara fenntartja magának a jogot, hogy tevékenységi profil alapján válassza ki a résztvevőket.
Tekintettel arra, hogy a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, regisztráljon 2019. január 20. 18:00 óráig a servizi@cciu.com e-mail címen.

További információ:
Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara
CSURGAI Zsófia
Szolgáltatások Osztálya
Telefonszám: +36 70 88 66764
E-mail: servizi@cciu.com

Idő

2020.03.17 - 2020.03.20

Helyszín

Fiera Milano

Strada Statale Sempione, 28, 20017 Rho MI, Italy

X