2020.december

02dec14:0015:30HFDA SPOT online bemutatóDivat- és designipari online rendezvény

hfda header 1600x400

Rendezvény részletek

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) működésének egyik kiemelt stratégiai pillére a gyártásfejlesztés, amelynek középpontjában az értékesítési folyamatok elősegítése, a munkaerőhiány mérséklése, valamint a gyártók és tervezők közötti kollaborációk előmozdítása áll.

Az MDDÜ a 2020-as évben indította útjára online üzleti közösségét, a HFDA SPOT-ot, amely új távlatokat nyit a szakma átláthatósága, együttműködési lehetőségei és a tudásmegosztás előtt. Az online platform bemutató célja, hogy bemutassa a HFDA SPOT-ban rejlő innovatív üzleti lehetőségeket a potenciális partnerek felkutatásától a versenyképes piaci lehetőségeken át a munkaerő toborzásig. A workshop alkalmával szeretnénk segítséget nyújtani a regisztrációban, útmutatást adni az oldal kezelésében és megválaszolni az oldallal kapcsolatban felmerült kérdéseket.

Az ismertető kézikönyv letölthető ITT.

Időpont: 2020.12.02. 14:00-15:30
Helyszín: online rendezvény MS Teams program segítségével

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát 2020. november 27. 12:00 óráig szíveskedjen jelezni ahttps://forms.gle/wt7ivDEpWWDfpU5h6 oldalon. A regisztrációt követően a részvevők e-mailben kapják meg a webinárium linkjét.

Az oldallal kapcsolatos bővebb információért kattintson a hfdaspot.com-ra! (https://hfdaspot.com/)

 

A HFDA SPOT-ról röviden:
A felület legnagyobb ereje abban rejlik, hogy az ágazat képviselői végre digitális térben is bemutathatják azokat az adottságaikat, amelyek egyedivé és megkülönböztethetővé teszik őket a piacon, ezáltal új, versenyképesebb értékesítési lehetőségekhez juthatnak.
A HFDA Spot célja, hogy egy igazi 21. századi találkozási pontot teremtsen a divat-és designipari szereplők számára, új utakat nyitva a szakmai kapcsolatok építésében, szerepet vállalva a régió textil-és ruházati iparának üzleti és működési modelljének újragondolásában.

 

Miért érdemes regisztrálni?

  • Divat- és designipari szereplőkkel találkozhat, akikkel közösen bővítheti üzleti portfólióját, új termékeket fejleszthet, vagy akár egy korábbi elképzelést is megvalósíthat
  • Egy felhasználóbarát oldallal teheti gyorsabbá és egyszerűbbé a munkaerő-toborzás folyamatát
  • Újabb értékesítési lehetőségekhez juthat, hiszen a platformon vonzóvá teheti a potenciális vásárlók és megrendelők számára
  • Azonnal értesülhet a legújabb lehetőségekről – pályázatokról, rendezvényekről
  • A Magyar Divat & Design Ügynökség számos nemzetközi szereplőhöz és szervezethez eljuttatja a platformot, összehozva egymással a régió szakembereit

 

Előadó:
Magyar Divat & Design Ügynökség – HFDA Spot platform projektmenedzsere, Matliák Eszter

 

MEGHÍVÓ

 

További információ:
Kőrösi Vanda
EEN regionális vezető
Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Mobil: +36 20 268-9048
E-mail: korosi.vanda@hbkik.hu

 

Idő

2020.12.02 - 2020.12.02

X