Kérdőív – új kkv oktatások a Grow with Google program keretében

2020.05.22 | COVID-19, Gazdaság, Hírek

Mint mindig, a Grow with Google program most is segíteni igyekszik, hogy a jelenlegi helyzetben értékes és releváns tartalmakkal és oktatásokkal segíthesse a magyar vállalkozások munkáját, ezért felmérést végez, hogy melyek azok a területek, amelyek a legnagyobb kihívást jelentik a vállalkozók számára a mostani helyzetben.

A COVID-19 vírus terjedésének következtében sokak élete és munkája megváltozott, amely nagy kihívást és stresszt jelent mindannyiunk számára. Bár bízunk benne, hogy idővel a helyzet enyhülni fog, tudjuk azt is, hogy sokan aggodalommal tekintenek a jövőbe.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben indította el a Grow with Google – Digital Workshop díjmentes képzési programot, melynek célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása. A program keretében képzések és online tananyagok segítik a vállalkozásokat.

Kérjük ossza meg a Grow with Google program csapatával gondolatait, ötleteit és kétségeit ebben a kérdőívben, hogy a leghatékonyabb és leghasznosabb ismereteket és képzéseket ajánlhassák az Önök számára. Mondja el, hogy mi lenne Önnek a jelenlegi helyzetben a leghasznosabb tartalom.

A KÉRDŐÍV ide kattintva érhető el. Kitöltése nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.

A Grow with Google előre is köszöni az összes visszajelzést, amely a munkájukat támogatja.

Share This
X