Kezdőlap » Szakképzés » Gyakorlati képzőhely ellenőrzés » Köztes ellenőrzés

Köztes ellenőrzés

A köztes vagy komplex ellenőrzés a gyakorlati képzés ideje alatt vizsgálja a személyi és tárgyi feltételek folyamatos fenntartását, valamint a Szakképzési törvény (Sztv.) előírásai szerinti megfelelőséget és a képzés jogszabály szerinti dokumentálását.

A helyszíni ellenőrzés ebben az esetben kiterjed a Sztv. XVI. fejezetében felsorolt, illetve a tanulószerződésben is megfogalmazott juttatások (pénzbeli, munkaruha, egyéni védőfelszerelés, tisztálkodási eszközök, kedvezményes étkeztetés, étkezési hozzájárulás, egyéb – szükség szerint pl. útiköltség térítés – juttatások), valamint a foglalkozás egészségügyi vizsgálat, a felelősségbiztosítás a tanulói károkozásról, a tűz-, baleset- és munkavédelmi oktatás meglétére. Külön figyelmet fordítunk a Foglalkozási napló vezetésére, benne a tanulói értékelésre, melyet a Sztv. 41. §-a külön is szabályoz. A helyszíni ellenőrzés kiterjed még az egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség fenntartására is.

A köztes ellenőrzés során a gazdálkodók időszakos ellenőrzésén kívül lehetőség nyílik képzési tevékenységük fejlesztési lehetőségeinek megbeszélésére is.

Azok a gazdálkodó szervezetek, amelyek a köztes ellenőrzés során továbbra is fenntartják az előírás szerinti feltételeket, határozatot kapnak a gyakorlati képzőhely megfelelőségéről.

  2020.július

  hétfő

  kedd

  szerda

  csütörtök

  péntek

  szombat

  vasárnap

  -

  -

  1

  2

  3

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

  15

  16

  17

  18

  19

  20

  21

  22

  23

  24

  25

  26

  27

  28

  29

  30

  31

  31márcAll Day31decCare & Industry together against CORONAvirtuális egészségügyi platform

  07júlAll DayQatar 2020 Nemzetközi online üzletember találkozó

  X