Továbbra is állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére

2020.03.17 | Fő cikk

Mindent megteszünk azért, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt is segítsük az Önök munkáját: munkatársaink mobiltelefonon és e-mailben készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Az Önök és munkatársaink biztonsága mindennél előbb való számunkra, ezért a személyes ügyfélfogadást határozatlan időre felfüggesztjük valamennyi – debreceni, berettyóújfalui, hajdúböszörményi, hajdúnánási, hajdúszoboszlói és püspökladányi – irodánkban.

Munkatársaink azonban a már megszokott szakértelemmel és segítőkészséggel várják megkeresésüket az alábbi ügyekben:

Széchenyi Kártya ügyintézésben területi munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésükre:

Javasoljuk Önöknek, hogy válasszák a kényelmes, gyors, biztonságos és költségmentes elektronikus ügyintézési lehetőségeket: https://hbkik.hu/elektronikus-ugyintezes/

A vállalkozások átutalással is kiegyenlíthetik a kamarai hozzájárulás összegét a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara MKB Bank Zrt.-nél vezetett 10300002-34611849-49020102 számú számlaszámára, a közlemény rovatban a vállalkozás adószámának feltüntetésével.

Amint Kamaránk működése visszaáll a már megszokott ügyintézési rendre, ismét tájékoztatjuk Önöket.

Az átmeneti időszakban kérjük, kísérjék figyelemmel a Kamara honlapját és Facebook oldalát, annak érdekében, hogy el tudjuk juttatni Önökhöz az aktuális, közérdekű információkat.

Megértésüket és támogató együttműködésüket előre is köszönjük!

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Share This
X